aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΛιούις Χάμιλτον: μίλησε για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Λιούις Χάμιλτον: μίλησε για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Aρχικά- δεδομένου ότι μιλάμε για μια εκπομπή της αμερικάνικης τηλεόρασης- προσπάθησε να τους εξηγήσει στο περίπου τι είναι η Φόρμουλα 1: «Σαν το Νάσκαρ, αλλά να, ξέρετε, με μεγαλύτερα μπάτζετ… Η F1 είναι η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού… Είμαστε σαν αντεστραμμένα αεροπλάνα αν το καλοσκεφτείτε» και τα λοιπά.

Το έργο του 3 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον ως καλεσμένου της Έλεν Ντε Τζένερις μόνο εύκολο δεν ήταν, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια έχει τον τρόπο (και το απύθμενο χιούμορ, βέβαια….) να «γλεντάει» όποιον βρίσκεται απέναντί της.

Έτσι, σε κάποια φάση, τον ρώτησε αν ουρεί μέσα στο μονοθέσιο, καθώς ο Βρετανός της είπε ότι ο κάθε αγώνας διαρκεί περίπου 2 ώρες. Ποια ήταν η απάντηση του Χάμιλτον;

«Υποτίθεται πως μπορείς να το κάνεις μέσα στη στολή σου, όμως εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Ποτέ δεν τα… κατάφερα. Υπάρχουν άλλοι, όμως, που μπορούν».

Και, στη συνέχεια, το πήγε ένα βήμα παραπέρα κι έγινε πιο, ας το πούμε, περιγραφικός: «Ο οδηγός που οδηγούσε στην ομάδα- την Μερσέντες- πριν από μένα, ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, όμως είναι ένας οδηγός- θρύλος. Οι μηχανικοί του, λοιπόν, μου είπαν ότι ουρούσε κάθε φορά που έμπαινε στο μονοθέσιο».

Μπορεί να φαντάζει ελαφρώς τραβηγμένο- λεκτικά- το συμπέρασμα που προκύπτει, όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια:

Ο Μίκαελ ήταν ένας οδηγός- θρύλος, όπως είπε και ο Λιούις. Με 7, ναι εφτά, παγκόσμια πρωταθλήματα.

Λογικό, λοιπόν, να τους «κατουρούσε» όλους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ