aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΗ Ssangyong στην εταιρεία Α.Tricomitis Motors

Η Ssangyong στην εταιρεία Α.Tricomitis Motors

Υπογράφηκε η συμφωνία αντιπροσώπευσης της νοτιοκορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας SSANGYONG, από την εταιρεία A.Tricomitis Motors Ltd, στο πλαίσιο του Paris Motor show, στο Παρίσι.

Η Ssangyong, που έχει δυναμική παρουσία στην παγκόσμια αγορά, προσφέρει εντελώς νέα, σύγχρονα μοντέλα, σχεδιασμένα με τη φιλοσοφία να ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις και να απαντούν στις προκλήσεις των οδηγών του σήμερα.

Η εταιρεία A.Tricomitis Motors Ltd με την τεχνογνωσία, το καλό δίκτυο εκθεσιακών χώρων και τεχνικής υποστήριξης  που διαθέτει, ανταποκρίθηκε θετικά στις απαιτήσεις και στόχους του νοτιοκορεάτικου κολοσσού, ξεκινώντας αυτή τη συνεργασία με τις καλύτερες προοπτικές. Τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας αναμένονται στην Κύπρο πριν το τέλος του χρόνου.

Στην φωτογραφία ο κύριος  Young H. Song, executive director Domestic and Overseas Sales HQ της SsangYong Motor Company και ο κύριος Σώτος Τρικωμίτης, διευθύνων σύμβουλος της A.Tricomitis Motors Ltd, κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας στο Παρίσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ