aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ«Γι' αυτό με φοβάται η οικογένεια του Σουμάχερ»

«Γι’ αυτό με φοβάται η οικογένεια του Σουμάχερ»

Πέρασαν τρία χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις, όμως οι ειδήσεις για την κατάστασή του συνεχίζουν να βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Κανείς δεν γνωρίζει πως εξελίσσεται η πορεία της υγείας του, κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει ελπίδα να σταθεί ξανά στα πόδια του, κανείς δεν γνωρίζει αν ζει με μηχανική υποστήριξη. Σενάρια και φήμες βγαίνουν ανά τακτά διαστήματα, υπάρχουν αυτοί που λένε ότι ο “Σούμι” έχει φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 40 κιλά, υπάρχουν όμως κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η κατάστασή του βελτιώνεται με μικρά, αλλά σταθερά βήματα.

Το γεγονός ότι η οικογένεια του Σουμάχερ κρατά μακριά από την οικεία της στην Ελβετία τους δημοσιογράφους, έχει ερμηνευθεί με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Τώρα, ο πρώην μάνατζερ του Γερμανού Πρωταθλητή, Willi Weber, έρχεται για να κρίνει ανοιχτά το περιβάλλον που δεν ενημερώνει το κοινό του βετεράνου οδηγού για την πορεία της αποθεραπείας του.

Δεν έχω πλέον επαφή μαζί τους. Φαίνεται πως η οικογένεια του Σουμάχερ με φοβάται. Τους έστειλα λουλούδια και κάρτες για τα γενέθλιά του, όμως δεν πήρα απάντηση κι αυτό με στενοχωρεί. Φοβούνται πως θα μιλήσω για την υγεία του Μίκαελ, όμως αυτό δεν θα το έκανα ποτέ. Θα υπέγραφα ακόμη και συμβόλαιο γι’ αυτό. Πιστεύω πως οφείλουν στα εκατομμύρια των θαυμαστών του Σούμι μια εξήγηση, πρέπει να τους πουν τι συμβαίνει. Το φωνάζω εδώ και αρκετό καιρό ότι η οικογένειά του δεν λέει την αλήθεια. Κάθε φορά που ακούω το τηλέφωνό μου να χτυπάει, σκέφτομαι ότι στην άλλη άκρη θα είναι εκείνος και θα με ρωτάει τι κάνω. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία” εξήγησε ο Willi Webber.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ