aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΧριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Ράλι

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Ράλι

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου σε συνεργασία με το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου, με ιδιαίτερη χαρά, διοργανώνουν σήμερα το τρίτο φιλανθρωπικό Christmas Touring Rally.

Στόχος και του φετινού αγώνα είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, και να συμβάλει στην προσπάθεια για παροχή γεύματος σε όλες τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Σκοπός είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσοτέρους συνανθρώπους μας να περάσουν τις μέρες των εορτών χωρίς να στερηθούν βασικά αγαθά. Η εκκίνηση της περιήγησης θα δοθεί, στο χώρο του Μουσείου Αυτοκινήτου στην οδό Επιμηθέως στις 09:00 από το δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της ανατολικής Λεμεσού, με τερματισμό στο χωριό Φαρμακάς όπου θα ακολουθήσει ειδική δοκιμασία δεξιοτεχνίας οδήγησης, γεύμα και απονομή βραβείων και αναμνηστικών.

Παράλληλα ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί τα παιδιά για να τους φέρει δώρα!
Με στόχο την ενίσχυση του σκοπού, στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και μη κλασικά οχήματα καθώς θα υπάρχει κατηγορία Χ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ