aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

34ο Tour of Cyprus Rally

Συνεχίζεται το Παγκύπριο πρωτάθλημα Ράλι by Psaltis – Eneos με το 34ο Tour of Cyprus το οποίο διοργανώνει ο ΟΦΑ αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου. 31 συνολικά συμμετοχές είναι πανέτοιμες να παλέψουν για την πρωτοπορία στην κατηγορία τους, ενώ και ο συναγωνισμός για την πρώτη τριάδα αναμένεται να είναι μεγάλος.

Τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στους πρωτοπόρους Χρίστο Δημοσθένους με EVO IX, Σίμο Γαλαταριώτη με EVO X και Μιχάλη Ποσείδια με EVO X, οι οποίοι έχουν σκληρό δρόμο μπροστά τους μετά από το καλό πλασάρισμά τους στον πρώτο αγώνα στο Παραλίμνι.

Ο Αλυτάρχης του αγώνα κ. Ηλίας Παναγή δήλωσε ότι ο αγώνας θα προσφέρει αρκετό θέαμα και φέτος αφού στο πρόγραμμα του Tour of Cyprus επανέρχεται μετά από 12 χρόνια η ειδική διαδρομή Καπουρά – Σπήλια. «Η διαδρομή το Σάββατο αποτελείται από 4 ειδικές διαδρομές, δύο επαναλαμβανόμενες.

Είναι η διαδρομή Καπουρά – Σπήλια και Άγιος Θεόδωρος – Ασίνου, ενώ το Service Park του αγώνα θα βρίσκεται στον χώρο του ΚΟΑ, δίπλα από το γήπεδο «Ελευθέρια» στην Έγκωμη. Την Κυριακή έχουμε και πάλι δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές, αυτή του Μαχαιρά – Βαβατσινιάς που είναι ασφάλτινη και τη δεύτερη της Βαβατσινιάς – Προφήτη Ηλία – Λυθροδόντα με το γνωστό hairpin του Λυθροδόντα», δήλωσε ο κ. Παναγή.

Βασικός χορηγός του αγώνα και του Πρωταθλήματος Ράλι 2017 by Psaltis – ENEOS είναι τα λιπαντικά ENEOS της εταιρείας Psaltis Auto Parts.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ