aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Το πλασάρισμα των ιστιοπλόων μας στο Παγκόσμιο του Medemblik 

«Το πλασάρισμα των ιστιοπλόων μας στο Παγκόσμιο του Medemblik 

Ο Παύλος Κοντίδης τερμάτισε στην 16η θέση, μένοντας κάπως πίσω από τον καλό του εαυτό, αν και είχε μπει από την πέμπτη θέση στις πέντε τελικές ιστιοδρομίες κάνοντας κάποιες επιλογές που δεν του βγήκαν όπως ο ίδιος δήλωσε. Άλλωστε αυτοί οι αγώνες αποτελούν και την καλύτερη ευκαιρία δοκιμών, ενόψει των Ολυμπιακών του Τόκιο.

Στο πρόγραμμα για τον Κοντίδη δεν υπάρχει άλλος αγώνας μέχρι και τους Ολυμπιακούς.

Στις γυναίκες η Μαριλένα Μακρή τερμάτισε στην 23η θέση, ενώ θα μπορούσε να τερματίσει ακόμη πιο ψηλά αν στις τελευταίες δυο κούρσες είχε καλύτερο πλασάρισμα.

Η Μαριλένα είναι πανέτοιμη, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάει στο Τόκιο για να ζήσει την μεγάλη αυτή εμπειρία για πρώτη φορά με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Τέλος, στα RS:X ο Αντρέας Καριόλου κατέλαβε την 12η θέση και πλέον στρέφει την προσοχή του στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς, όπου θα συμμετάσχει για 5η φορά κάτι που αποτελεί ρεκόρ.

Στο Medemblik, το οποίο είναι γνωστό για τους αγώνες ιστιοδρομίας του, έγινε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ