aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: «Βλέπουν» νέα μετάλλια

Τάεκβοντο: «Βλέπουν» νέα μετάλλια

Ενόψει των πολύ δύσκολων διεθνών αγώνων που έχουν να δώσουν στους προσεχείς μήνες οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του τάεκβοντο, τόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής Ρίκκος Παττίχης όσο και οι προσωπικοί τους προπονητές, προετοιμάζονται εντατικά ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές / αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στους αγώνες να έχουν αξιόλογη παρουσία.

Για τον σκοπό αυτό οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τον Αύγουστο. Ήδη μέχρι στιγμής αρκετοί αθλητές και αθλήτριες έχουν σημειώσει αξιόλογες επιτυχίες σε δύο Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών και Κάτω των 21 ετών ως επίσης και σε World Cup Ανδρών / Γυναικών.

Στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών / Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία τον περασμένο Μάιο κέρδισαν την 5η θέση ο Ιωάννης Πηλαβάκης και η Δέσποινα Πηλαβάκη, με προπονητή τον Ανδρέα Πηλαβάκη. Στο πολύ δύσκολο αυτό πρωτάθλημα κέρδισαν 9η θέση και οι αθλητές Χρίστος Πηλαβάκης και Κυριάκος Στρατουράς.

Στο Πανευρωπαϊκό U21, που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία τον περασμένο Ιούλιο, κέρδισαν αργυρό μετάλλιο η Άννα Μαρία Αντωνίου και ο Γιώργος Κακούρης και χάλκινο μετάλλιο η Σουζάννα Τομάζου και η Κυριακή Κουττούκη. Για τους τρεις πρώτους, προπονητής ήταν ο Ανδρέας Πηλαβάκης και για την Κυριακή Κουττούκη, ο Νίκος Νικολάου.  Στο U21 κέρδισαν 5η θέση και 9η θέση οι στρατεύσιμοι αθλητές Γιάννης Στρούθος και Γιώργος Χριστοφή αντίστοιχα, με προπονητή τον Γιάννη Δημητρίου.

Στο World Cup, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία τον περασμένο Απρίλιο, κέρδισε χρυσό μετάλλιο η Κυριακή Κουττούκη, η οποία στα Πανευρωπαϊκά U21 του 2014 και 2015 κέρδισε χρυσά μετάλλια. Η κορυφαία πρωταθλήτρια, παρά τις πολύ μεγάλες ατυχίες που γνώρισε μέσα στους μήνες Μάιο και Ιούνιο, εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της Παγκόσμιας Κατάταξης Γυναικών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ