aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Εντυπωσίασαν Αντωνίου και Τομάζου

Τάεκβοντο: Εντυπωσίασαν Αντωνίου και Τομάζου

Δύο νεαρά ταλέντα του Ολυμπιακού αθλήματος Τάεκβοντο, που βρίσκονται στους σχεδιασμούς του ΚΟΑ, η Άννα-Μαρία Αντωνίου και η Σουζάνα Τομάζου, κέρδισαν 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τάεκβοντο εφήβων και νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 120 χώρες.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλήτριες μας οι οποίες πρόσφατα κέρδισαν 2η και 3η θέση αντίστοιχα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών (U21), κέρδισαν πρωταθλήτριες από Γερμανία, Καζακστάν, Αίγυπτο, Φιλιππίνες που θεωρούνται από τις πιο δυναμικές εθνικές ομάδες στον κόσμο.

Για τις μεγάλες επιτυχίες της Άννας-Μαρίας Αντωνίου και Σουζάνας Τομάζου, που θα μπορούσαν να κέρδιζαν ακόμη και μετάλλιο, εκφράζει πλήρη ικανοποίηση ο προπονητής τους Αντρέας Πηλαβάκης. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σημείωσαν σπουδαίες νίκες και οι αθλητές Χρυσόστομος Γ. Κουττούκης, Ανδρέας Γιαννακού και Μιχάλης Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ