aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο ψυχολόγος που παρουσιάστηκε στους αθλητές δεν ήταν ψυχολόγος!

Σκοποβολή: Ο ψυχολόγος που παρουσιάστηκε στους αθλητές δεν ήταν ψυχολόγος!

Στο πλαίσιο της έρευνας του «Goal» για τον «εμφύλιο πόλεμο» στην κυπριακή σκοποβολή, το θέμα του ψυχολόγου χαρακτηρίστηκε ως φιάσκο και καταγράφηκε ως «αυτογκόλ» της διοίκησης Τζιοβάνη Σαββίδη.

Οι ΣΚΟΛΕΥ, ΣΚΟΛΕΜ, ΣΚΟΑΜ, ΣΚΟΕΠΑ προσάπτουν στον κ. Τζιοβάνη Σαββίδη σειρά παρατυπιών και σκανδάλων. «Αναφέρουν κάπου αυτοί οι κανόνες κύριε πρόεδρε ότι μπορείτε να προσλαμβάνετε συνεργάτες, είτε αυτοί είναι γυμναστές είτε ψυχολόγοι, χωρίς οποιαδήποτε νομότυπη διαδικασία προκήρυξης θέσεων και μετέπειτα χωρίς οποιαδήποτε αξιολόγηση, είτε των πτυχίων τους, είτε των ικανοτήτων τους, να τους παρουσιάζετε στους αθλητές της ομοσπονδίας χωρίς καν να ελέγξετε αν τους επιτρέπεται νόμιμα να ασκούν τα συγκεκριμένα επαγγέλματα στην Κυπριακή Δημοκρατία», σημειώνουν οι σκοπευτικές οργανώσεις.

Το θέμα του ψυχολόγου χαρακτηρίστηκε ως φιάσκο και καταγράφηκε ως «αυτογκόλ» της διοίκησης Τζιοβάνη Σαββίδη. Ο εν λόγω ψυχολόγος παρουσιάστηκε «μετά βαΐων και κλάδων» στους αθλητές σε μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρνακα. Παρέδωσε μάλιστα στους αθλητές πολυσέλιδο ερωτηματολόγιο για να τους βοηθήσει να έχουν σωστή ψυχολογική καθοδήγηση. Γονείς αθλητών έκαναν έρευνα και διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω ψυχολόγος που επέλεξε η ΣΚΟΚ δεν ήταν εγγεγραμμένος σε κανένα από τα δύο μητρώα εγκεκριμένων ψυχολόγων!

Προσέτρεξαν στο προφίλ του στο Facebook κι έμειναν με το στόμα ανοικτό από τις αναρτήσεις του. Περιλάμβαναν χυδαίους χαρακτηρισμούς προς πρόσωπα, οργανωμένα σύνολα καθώς και αξιωματούχους του Κράτους και της Εκκλησίας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το προεδρείο αντί να προχωρήσει στην άμεση αποδέσμευση του «ψυχολόγου», προχώρησε στη μετονομασία του σε «σύμβουλο αθλητικής απόδοσης». Μετά τη γενική κατακραυγή (η ΣΚΟΛΕΥ αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο του «ψυχολόγου» στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λευκωσίας!), αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του με την ΣΚΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ