aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Η ΚΕΛ γιόρτασε τα 70χρονά της

Σκοποβολή: Η ΚΕΛ γιόρτασε τα 70χρονά της

Με σκοπευτικούς αγώνες σπόρτιγκ που έγιναν στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λευκωσίας και γιορταστική εκδήλωση με δείπνο στο κυλικείο του σκοπευτηρίου, η Κυνηγετική Ένωση Λευκωσίας γιόρτασε τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της το 1946.

Οι αγώνες, τους οποίους αθλοθέτησε η εταιρία G&L CALIBERS LTD, κατασκευαστές των φυσιγγίων VICTORY, ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του τέως προέδρου της ΣΚΟΚ και της ΣΚΟΛΕΥ και μέλους της ΚΕΛ, αείμνηστου Λάκη Ψημολοφίτη.

Νικητής στη γενική κατάταξη των αγώνων αναδείχτηκε ο σκοπευτής Δώρος Λουκαΐδης με 46 επιτυχίες στους 50 δίσκους, ενώ στην κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Σάκης Καουρτίσιης με 44/50 και στους βετεράνους ο Άκης Φλωρίδης με 40/50.

Ο νεαρός Σωτήρης Αντωνίου ήταν ο νικητής στην κατηγορία των εφήβων με 37/50, ο Νίκος Χατζηαποστόλου στο Re-Entry με 40/50, ο Λουκάς Ψημολοφίτης στους σκοπευτές – μέλη της ΚΕΛ με 41/50 και ο Άκης Στεφανίδης στους κυνηγούς – μέλη με 32/50.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές των αγώνων, έγινε κατά τη διάρκεια του γιορταστικού δείπνου, όπου το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΛ τίμησε επίσης τέσσερα παλαιά μέλη του συλλόγου, για τη μακρόχρονη προσφορά τους. Τιμήθηκαν συγκεκριμένα οι Αρέστης Ιωάννου, Πρόδρομος Γεωργίου, Ανδρέας Βλάχος και Άρης Συμεωνίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ