aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠροκήρυξη θέσης για κόουτς Εθνικής γυναικείας ομάδας

Προκήρυξη θέσης για κόουτς Εθνικής γυναικείας ομάδας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χάντμπολ δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση θέσης ομοσπονδιακού προπονητή γυναικών και η διάρκεια εργοδότησης θα είναι τρεις μήνες (15/3– 15/6).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν: α) Κάτοχοι πτυχίου Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο άθλημα του χάντμπολ ή β) Κάτοχοι πτυχίου Φυσικής Αγωγής με προπονητική πείρα στο άθλημα του χάντμπολ τουλάχιστον 5 χρόνια, με αποδεικτικό προς τούτο στοιχείο από επίσημο φορέα ή γ) Κάτοχοι πτυχίου προπονητικής στη χειροσφαίριση.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να απευθύνονται συστημένες στον πρόεδρο της ΚΟΧ και να τοποθετούνται στο κουτί προσφορών της ΚΟΕ που βρίσκεται στον 2ο όροφο του Ολυμπιακού Μεγάρου μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στο τηλ. 22 449814/15, από τις 08.00– 14:30 καθημερινά πλην Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ