aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στηρίζει τα φετινά «Λεμέσια»

Ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στηρίζει τα φετινά «Λεμέσια»

Αφοσιωμένος στην προσφορά στα κοινά της Κύπρου και ιδιαίτερα της Λεμεσού, ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στηρίζει φέτος τα «Λεμέσια», μια από τις σημαντικότερες και πιο ιστορικές αθλητικές διοργανώσεις της πόλης. Τα «Λεμεσία» διεξάγονται 8-23 Οκτωβρίου με σύνθημα «Ναι στον Αθλητισμό, στο Όραμα και στην Ελπίδα» και στόχο την προώθηση των αξιών και των ιδανικών του αθλητισμού στην κοινωνία της Λεμεσού και η παρακίνηση των κατοίκων της πόλης να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Στα πλαίσια των «Λεμεσίων» διοργανώνεται ο διεθνής αγώνας δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου», που λαμβάνει χώρα για 19η συνεχόμενη χρονιά και περιλαμβάνεται δρόμους 10χλμ, 3χλμ και 1χλμ για παιδιά έως 12 χρόνων, προσελκύοντας αθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο αγώνας διεξάγεται στη μνήμη του κορυφαίου αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου και φέτος συνδιοργανώνεται από τον Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου 2016, στις 16:00 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (ΓΣΟ).

«Μια από τις προτεραιότητες για το Μαραθώνιο Λεμεσού είναι η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, η αλλαγή του τρόπου ζωής των συμπολιτών μας και η παρακίνησή τους προς την άσκηση. Θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλουμε σε μια διοργάνωση με την οποία έχουμε κοινούς στόχους και που προωθεί αξίες τις οποίες και εμείς θέλουμε να προωθήσουμε» δηλώνει σχετικά ο Ανδρέας Σπύρου, Race Director του Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.

Το  αντίτιμο συμμετοχής στους δρόμους 10χλμ και 3χλμ είναι 15 ευρώ και σε αυτό περιλαμβάνονται ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μετάλλιο, δίπλωμα και φανέλα συμμετοχής. Η συμμετοχή στο δρόμου του 1χλμ είναι δωρεάν.

Ένα ευρώ από κάθε συμμετοχή θα πηγαίνει προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού. Εκτιμάται ότι στον αγώνα θα λάβουν μέρος πέραν των 2.000 δρομέων.

Οι συμμετοχές υποβάλλονται διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου https://register.primoevents.com/ps/event/InternationalRunningRaceMariosAgathangelou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ