aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Ανδρέας Μακρής κέρδισε το «Κύπελλο Κερύνειας»

Ο Ανδρέας Μακρής κέρδισε το «Κύπελλο Κερύνειας»

Με το «δεξί» μπήκε στο φετινό μαραθώνιο του τραπ, ο περσινός πρωταθλητής Ανδρέας Μακρής της ΣΚΟΕΠΑ, ο οποίος κέρδισε τον πρώτο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2018 και το χρυσό μετάλλιο! Ο αγώνας ήταν για το «Κύπελλο Κερύνειας» κι έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

O Μάριος Σοφοκλέους της ΣΚΟΛΕΥ εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο, ο Βλαντισλάβ Καζαντάεβ του ΣΚΟΛΑΡ το χάλκινο, τέταρτος τερμάτισε ο Φειδίας Σαββίδης της ΣΚΟΛΕΜ, πέμπτος κατετάγη ο Μπόρα Χάσι της ΣΚΟΛΕΥ και έκτος ο Άδωνης Μυλωνάς της ΣΚΟΛΕΥ.

Ο Βλαντισλάβ Καζαντάεβ εξασφάλισε και την 1η θέση στη Β’ κατηγορία του τραπ, στους βετεράνους πρώτευσε ο Κεμάλ Γκιουρσέλ της ΣΚΟΛΕΥ, ενώ στους έφηβους πρώτος ήταν ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης της ίδιας Οργάνωσης. Στο τραπ γυναικών, την 1η θέση κατέλαβε η πρωταθλήτριά Γεωργία Κωνσταντινίδου του σωματείου της Λευκωσίας, ενώ ο συναθλητής της Νεόφυτος Νικολάου πήρε την πρωτιά στο παραολυμπιακό τραπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ