aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Ντοπέ» η κορυφαία σκιερ του κόσμου!

«Ντοπέ» η κορυφαία σκιερ του κόσμου!

Η ρήση «το ντόπινγκ δεν κάνει διακρίσεις» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Τερές Γιουχάουγκ.

Ποιος θα το πίστευε ότι θα υπήρχε κρούσμα στο άθλημα του σκι και, μάλιστα, ανιχνεύθηκε στην κορυφαία σκιερ του κόσμου. Η Τερές Γιουχάουγκ, παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ολυμπιονίκης και κάτοχος 7 παγκόσμιων τίτλων στις μεγάλες αποστάσεις, βρέθηκε θετική σε στεροειδές αναβολικό και συγκεκριμένα στην ουσία κλοστεβόλη.

Η ομοσπονδία της Νορβηγίας έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση τονίζοντας ότι η αθλήτρια έδωσε δείγμα ούρων την 1η Σεπτεμβρίου επί ιταλικού εδάφους και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Το εν λόγω φάρμακο περιέχεται σε αντηλιακό που της χορήγησε ο γιατρός της Εθνικής ομάδας, Φρέντρικ Μπέντικσεν, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει την ευθύνη εξηγώντας ότι δεν ήξερε πως το προϊόν περιείχε ουσίες που απαγορεύονται από τη WADA.

«Δεν το αξίζω, είναι εντελώς άδικο» επισήμανε με δήλωσή της που διένειμε η Ομοσπονδία, η Γιουχάουγκ, η οποία ειδοποιήθηκε για το αποτέλεσμα στις 4 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ