aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμβηση: Η ελίτ των πολυεθνών στην Κύπρο

Κολύμβηση: Η ελίτ των πολυεθνών στην Κύπρο

Το παρόν και το μέλλον του υγρού στίβου έδωσε ραντεβού στην Κύπρο. Αγόρια 17-18 χρονών και κορίτσια 16-17 χρονών θα κοντραριστούν στους πολυεθνείς αγώνες που θα διεξαχθούν στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού σήμερα και αύριο.

Ό,τι καλύτερο διαθέτουν 15 χώρες θα «παρελάσει» στο κολυμβητήριο και αναμένεται να δούμε συναρπαστικές αναμετρήσεις σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα. Η διοργάνωση είναι μια από τις πολυπληθέστερες που διεξάγονται σ’ αυτές τις ηλικίες και αναμένεται να πάρουν μέρος 217 αθλητές.

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν 14 αθλητές: Κώστα Νικόλας, Γρηγορίου Αλέξανδρος, Γρούτας Μιχάλης, Ιωαννίδου Έρικα, Ανδρέου Ροδόλφος, Κόντο Μαριάννα, Προκοπίου Μιχαελδήμη, Χατζηλευτέρης Στέφανος, Καραγιαννάς Γιάννης, Πάντζιαρος Ανδρέας, Κουτσιουπής Παναγιώτης, Πασχάλη Άγγελος, Κωνσταντίνου Σταύρος, Βακάνα Πόλυς.

Υπεύθυνος της ομάδας έχει οριστεί ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λούκας Αντωνίου, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι προπονητές Γιώργος Χουζούρης, Στυλιανού Νικόλας. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι ο ΚΟΑ και η ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγός επικοινωνίας το Ράδιο Active.

Εξάλλου, οι αθλητές μας Αλέξη Ιακωβίδη (100μ. ύπτιο και 200μ. ύπτιο) και η Μελίνα Κυριακή Μπέκα (100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο και 200μ. μικτή) θα μας εκπροσωπήσουν στους πολυεθνείς αγώνες, για αγόρια 15-16 χρονών και κορίτσια 14-15 χρονών, που θα διεξαχθούν στη Σερβία, επίσης σήμερα και αύριο. Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Γιώργος Μυλωνάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ