aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ: Το δικό της λογαριασμό Twitter αποκτά η Επιτροπή «Γυναίκα και Αθλητισμός»

ΚΟΑ: Το δικό της λογαριασμό Twitter αποκτά η Επιτροπή «Γυναίκα και Αθλητισμός»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει ότι η Επιτροπή «Γυναίκα και Αθλητισμός» του ΚΟΑ δημιούργησε και λειτουργεί το δικό της λογαριασμού Twitter, με την ονομασία Women & Sport (CYP).

O ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των Social Media και σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα, έχει 310 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαία χρήστες. Αυτό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο Κοινωνικό Δίκτυο, είναι οι δημοσιεύσεις με όριο τους 140 χαρακτήρες, καθώς επίσης και η προώθηση του δημόσιου διαλόγου. Η χρήση του έχει να κάνει κυρίως με την ενημέρωση.

Θέλοντας να ενισχύσει και να αναβαθμίσει τα ποσοστά προβολής του Γυναικείου αθλητισμού, η Επιτροπή «Γυναίκα και Αθλητισμός» του ΚΟΑ αποφάσισε τη δημιουργία του λογαριασμού Twitter, ο οποίος θα λειτουργήσει ως ένα επιπρόσθετο ενημερωτικό κανάλι για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων αθλητισμού – τόσο στην Κύπρο, όσο και σε διεθνές επίπεδο – μεταξύ των οποίων και ο γυναικείος αθλητισμός.

Η ειδησεογραφία δεν θα περιορίζεται στον αγωνιστικό αθλητισμό, αλλά θα καλύπτει και το μαζικό αθλητισμό, όπως επίσης και άλλους τομείς όπως είναι η προπονητική και η διοίκηση.

Ο ΚΟΑ και η Επιτροπή του «Γυναίκα και Αθλητισμός» καλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού, όπως και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, να στηρίξουν αυτή την ενέργεια τους και να συνδεθούν με το νέο λογαριασμό Twitter «Women & Sport (CYP)» (@women&sport_cyp), αναδημοσιεύοντας επίσης τις αναρτήσεις του λογαριασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ