aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαλό ξεκίνημα στο Τραπ, νίκησαν κι ελπίζουν οι άνδρες στο Μπιτς Βόλεϊ

Καλό ξεκίνημα στο Τραπ, νίκησαν κι ελπίζουν οι άνδρες στο Μπιτς Βόλεϊ

ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΓΙΑΞΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Ισόβαθμοι στην τρίτη θέση ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα του Τραπ οι Ανδρέας Μακρής και Νικόλας Κυριάκου, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στον τελικό, την ώρα που Αντώνης Λιοτατής και Γιώργος Χρυσοστόμου πήραν την πρώτη τους νίκη στο Μπιτς Βόλεϊ και μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης για τα ημιτελικά.

Σκοποβολή: Καλό ξεκίνημα στο Τραπ

Θετικά ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους στα προκριματικά οι δύο σκοπευτές που εκπροσωπούν την Κύπρο στο αγώνισμα του Τραπ. Με την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας της Σκοποβολής, τόσο ο Ανδρέας Μακρής, όσο και ο Νικόλας Κυριάκου, μετρούν 70/75 δίσκους και σε σύνολο 12 αθλητών, ισοβαθμούν με άλλους δύο στην τρίτη θέση, πίσω από τον Μαυροβούνιο Στάνισιτς (72/75) και τον Μαλτέζο Κετκούτι (71/75). Τα προκριματικά του Τραπ θα ολοκληρωθούν το πρωί της Πέμπτης (10:00 ώρα Κύπρου) με άλλους 50 δίσκους και οι πρώτοι έξι αθλητές, στους οποίους αναμένουμε να δούμε τους Μακρή και Κυριάκου, θα αγωνιστούν στον τελικό της ίδιας ημέρας (13:30).

Μπιτς Βόλεϊ: Νίκησαν κι ελπίζουν οι Άνδρες

Την πρώτη τους νίκη στους φετινούς ΑΜΚΕ πήραν Γιώργος Χρυσοστόμου και Αντώνης Λιοτατής στο Μπιτς Βόλεϊ. Το ανδρικό μας δίδυμο, μετά την ήττα της Τρίτης από την Ανδόρα (2-0), την Τετάρτη επικράτησε με 2-0 του Σαν Μαρίνο (21-15, 21-19) κι εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση στα ημιτελικά, η οποία θα κριθεί από τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του ομίλου, την Πέμπτη στις 15:00, απέναντι στο Λίχτενσταϊν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ