aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕκκίνηση για την κυπριακή ομάδα στο Ράλι Dakar

Εκκίνηση για την κυπριακή ομάδα στο Ράλι Dakar

Δίνεται αύριο η επίσημη εκκίνηση του θρυλικού Ράλι Dakar 2017. Μαζί τους, για πρώτη φορά στην ιστορία, και η κυπριακή ομάδα Autolife Dakar Team. Με οδηγό τον Roman Starikovich η ομάδα ξεκίνησε το μεγάλο της ταξίδι από τις 23 Νοεμβρίου με προορισμό τη Νότιο Αμερική.

Πρώτα όμως έκανε μια στάση στη Γαλλία όπου διεξήχθη τόσο ο τεχνικός έλεγχος όσο και η επίσημη δημοσιογραφική διάσκεψη πριν τον μεγάλο αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Εκεί ήταν και ο νικητής του θεσμού αλλά και νικητής του Ράλι  Κύπρος Nasser Al-Attiyah που θα λάβει για μια ακόμη φορά μέρος στο θρυλικό Dakar. Μετά από 12 ώρες τεχνικού ελέγχου και τον αριθμό 376 στις πόρτες του, το Desert Warrior αλλά και το φορτηγό υποστήριξης της ομάδας συνέχισαν το μεγάλο ταξίδι στον Ατλαντικό με προορισμό την Νότια Αμερική.

Η ομάδα απαρτίζεται από τους Bert Heskes (συνοδηγό), Kurt Keysers (διευθυντή Ομάδας), Lubomir Palco και Palo Fasko (μηχανικοί) τον Theo Munckhof (ηλεκτρολόγο) και τη φωτογράφο Maira Pierce. Μαζί και τα τρία οχήματα της Autolife Dakar Team.

Το Desert Warrior Rally Car, που αποτελεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας, ένα φορτηγό Mercedes-Benz All Terrain Support Truck – που είναι ουσιαστικά ένα κινητό γκαράζ για τους μηχανικούς και τον εξοπλισμό, και τέλος ένα Toyota Hilux που θα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες του Διευθυντή της ομάδας και της φωτογράφου που θα ακολουθήσουν το αγωνιστικό όχημα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στις 27 Δεκεμβρίου κατέφθασαν στο Μπουένος Άιρες όπου συναντήθηκαν με τον οδηγό Roman Starikovich και την επομένη μέρα ξεκίνησαν το μεγάλο ταξίδι των 1.200 χιλιομέτρων από το Μπουένος Άιρες μέχρι την Σάντα Φε και στην συνέχεια από την Αργεντινή στην Παραγουάη στον δρόμο τους για την Ασουνσιόν. Εκεί όπου θα δοθεί και η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα.

Για να πραγματοποιηθεί ο άθλος, που ακούει στο όνομα Dakar, η κυπριακή ομάδα Autolife Team υποστηρίζεται από εταιρείες όπως τη RoboForex, Cobybet, Servers.com, Orpheus Group, Relux Estates, Sportbooking.com, Heart Cyprus και Russian Wave Radio.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ