aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Αν το έκαναν αυτό οι οργανωμένοι, θα ήταν στην φυλακή»

Αυγουστή: «Αν το έκαναν αυτό οι οργανωμένοι, θα ήταν στην φυλακή»

Ο Σοφρώνης Αυγουστή ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή στο ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της κάρτας φιλάθλου. Μάλιστα, υποστήριξε ότι κάποιοι ηλικιωμένοι άνθρωποι τον βρίζουν «χυδαία» και υπογράμμισε ότι αν τα έκαναν αυτά οι οργανωμένοι θα βρίσκονταν στην φυλακή.

Αναλυτικά: «Είναι λυπηρό να βλέπουμε τα παιχνίδια χωρίς κόσμο. Πάμε και βλέπουμε φιλικούς αγώνες. Να βρεθεί μια λύση. Τον χειμώνα μπορούμε να παίζουμε νωρίτερα. Πρέπει να βρεθεί κάτι που να ικανοποιήσει τον κόσμο. Αυτό που πρέπει να ικανοποιήσει τον κόσμο πρέπει να μπει κανόνας. Αν αυτά που ακούω στις κερκίδες ως προπονητής από μεγάλους και ηλικιωμένους ανθρώπους (σ.σ τώρα που υπάρχει ησυχία εν τη απουσία των οργανωμένων) αν τα φώναζαν οι οργανωμένοι θα ήταν φυλακή . Οι οργανωμένοι είναι νεαροί και θέλουν να έρθουν στο γήπεδο. Εμένα μου αρέσει να υπάρχει παλμός και θέλω τον κόσμο στα γήπεδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ