aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛBINTEO: Περιδιάβαση στο Όμοδος, ζήτησε τίτλο κι ανέλαβε την ευθύνη ο Πετρίδης!

BINTEO: Περιδιάβαση στο Όμοδος, ζήτησε τίτλο κι ανέλαβε την ευθύνη ο Πετρίδης!

Γιορτινή περιδιάβαση στο Όμοδος για την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Οι παίκτες της ομάδας συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους και μέλη της οικογένειάς τους, πέρασαν μια όμορφη ημέρα στο Όμοδος. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ στο Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων» Πρόδρομος Πετρίδης έστειλε και πάλι μήνυμα κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ ανέλαβε και την ευθύνη για την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

«Πιστεύω και ελπίζω ότι η δεύτερη οικογένεια όλων μας είναι ο ΑΠΟΕΛ. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Όπως γνωρίζεται είχαμε μια δύσκολη χρονιά το 2018, καταφέραμε να κερδίσουμε για έκτη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να μπούμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Έπρεπε να πάρω την ευθύνη πρώτα απ’ όλους γι’ αυτό και στη συνέχεια να κατηγορήσω άλλους, αλλά παίρνω εγώ την ευθύνη. Πιστεύω ότι με τις κινήσεις και τις αλλαγές που κάνουμε, επειδή όλοι είμαστε ενωμένοι ως οικογένεια, ως ομάδα καταφέραμε να το ανατρέψουμε και να βρισκόμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Μέσα από τον μαραθώνιο φέτος ο μεγάλος μας στόχος είναι το 7ο σερί πρωτάθλημα και πιστεύω ότι με αυτά που βλέπω με τη δουλειά της προπονητικής ομάδας, τον κ. Τέτι και τον κ.Τραμετρσάνι θα το πετύχουμε. Θα το πετύχουμε με σκληρή δουλειά, με ενότητα που είναι το πιο σημαντικό, να είμαστε ένα, να λύσουμε τα προβλήματα μας μέσα στα αποδυτήρια, διότι θα έχουμε προβλήματα αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν οικογένεια. Πάνω απ’ όλα να πιστέψετε στον εαυτό σας. Θα είμαι δίπλα σας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Προβλήματα θα υπάρχουν αλλά θα τα λύσουμε. Το ξέρετε, είμαστε πέντε χρόνια μαζί, ότι και να συμβαίνει είμαστε εδώ μαζί για να κερδίσουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ