aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για Φλορέσκου: «Απαιτούμε από την Αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση»

Πετεβίνος για Φλορέσκου: «Απαιτούμε από την Αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση»

Την απαίτηση του ΑΠΟΕΛ από την Αστυνομία για διερεύνηση των ισχυρισμών του πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Τζορτζ Φλουρέσκου τόνισε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων επεσήμανε πως παρόμοιες αναφορές παικτών σε Μέσα του εξωτερικού που δεν αφορούν τον ΑΠΟΕΛ δεν αναπαράχθηκαν στην Κύπρο.

Η σχετική αναφορά: «Δεν υπάρχει αυτό το να θέλει και να πει, από την στιγμή που είπε κάτι είναι υπεύθυνος των λόγων του. Απαιτούμε από την Αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση και να προχωρήσει, αν θέλουν να τον βρουν μπορούν με πολλούς τρόπους, ας αποταθούν στην ομάδα που έπαιζε. Όμως θέλω να πω και κάτι άλλο σε αυτό το θέμα. Αυτό που μας ενοχλεί ιδιαίτερα είναι ότι η Αστυνομία περιμένουν από τα μέσα για να ασχοληθεί. Δεν έχει ένα μηχανισμό να ελέγχει αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές τέτοιες δημοσιεύσεις που δεν αναφέρουν το όνομα του ΑΠΟΕΛ και τα κυπριακά μέσα δεν τα βάζουν. Εδώ έγινε εκπομπή στην Ρουμανία με παίκτη που έπαιξε στην Κύπρο και αναφέρθηκε για περιστατικό στην Κύπρο που ήταν μάρτυρας και δεν αναφέρθηκε επειδή δεν αναφερόταν το όνομα του ΑΠΟΕΛ. Ότι αναφέρεται και έχει τη λέξη ΑΠΟΕΛ αναπαράγεται στην Κύπρο και παίζει 24 ώρες την μέρα. Απαιτούμε από τα κυπριακά μέσα να μην είναι επιλεχτικά σε σχέση με αυτά τα θέματα».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ