aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καλύτερα Φεράρι και Σούσιτς, δένει κορδόνια ο Ντάλσιο

ΑΠΟΕΛ: Καλύτερα Φεράρι και Σούσιτς, δένει κορδόνια ο Ντάλσιο

Οι Φράνκο Φεράρι και Ματέο Σούσιτς αισθάνονται καλύτερα. Η κατάστασή τους θα αξιολογηθεί εκ νέου και αναλόγως θα πάρει τις τελικές αποφάσεις ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Τη θέση του τιμωρημένου με κάρτες Λούκας Βιγιαφάνιες, αναμένεται ότι θα πάρει ο ξεκούραστος Ντάλσιο Γκόμες, ενώ όπως έγραψε το «Goal» από το πρωί ο Άντον Μάγκλιτσα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε παραμονές του ντέρμπι με την Ομόνοια και συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Επομένως, εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία— εφόσον φυσικά κρίνει πως ο Κροάτης είναι έτοιμος και από αγωνιστικής πλευράς— εάν θα του δώσει φανέλα βασικού. Εάν όχι, υπάρχουν οι επιλογές των Μάριου Ηλία και Ντάνι Μπλουμ. Όσον αφορά τον Τάσο Δώνη, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ντέρμπι «αιωνίων», οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ