aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Παρών» ο Μάγκλιτσα!

ΑΠΟΕΛ: «Παρών» ο Μάγκλιτσα!

Όχι μόνο ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό ο Άντον Μάγκλιτσα, αλλά γυμνάζεται πλέον και με μπάλα! Ο Κροάτης επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε παραμονές του ντέρμπι με την Ομόνοια, συμμετέχει από χθες στο κανονικό πρόγραμμα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, δύο μόλις μέρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Με τον Γκιόργκι Κβιλιτάια να μένει εκτός επιλογών λόγω καρτών από τη δύσκολη αποστολή στο «Αμμόχωστος», εννοείται πως ο Σέρβος προπονητής δεν ήθελε με τίποτα να δει «παροπλισμένη» και τη δεύτερη επιλογή στη γραμμή κρούσης. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά και ο επιρρεπής στους τραυματισμούς Κροάτης δεν αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση, τότε αυτομάτως έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Διαθέσιμος είναι και ο Μάριος Ηλία, ωστόσο ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές στον μαραθώνιο, καμία εξ αυτών στο αρχικό σχήμα.

Λέτε, μετά τον Κβιλιτάια που έλυσε τον γόρδιο δεσμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα, να ακολουθήσει ο Μάγκλιτσα; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ξέχασε την… τέχνη του γκολ, με τον κόουτς του ΑΠΟΕΛ, να εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα μπει και ο Άντον στην εξίσωση των σκόρερ. Ο 31χρονος, υπενθυμίζομε, σκόραρε μία φορά στον θεσμό του Κυπέλλου και ισάριθμη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, μετά από οκτώ αγώνες που χρησιμοποιήθηκε (430 λεπτά), παραμένει «άσφαιρος».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ