aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κεφάλια μέσα και βουτιά στα βαθιά

ΑΕΛ: Κεφάλια μέσα και βουτιά στα βαθιά

Κεφάλια μέσα για τη νέα εποχή της ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι μπαίνουν σήμερα σε ρυθμό προετοιμασίας και μάλιστα με βουτιά στα βαθιά. Διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο προπονητικό τους κέντρο στη Λεμεσό. Με ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, όταν θα ανέβουν στον Αγρό για προπονήσεις στο Γήπεδο Πελενδρίου. Στην ομάδα της Λεμεσού, δηλώνουν έτοιμοι να αφήσουν πίσω τους τη μιζέρια της λήξασας περιόδου και να μπουν στην ιστορική νέα εποχή που μεταφράζεται σε αγώνες στο νεόδμητο γήπεδό τους.

Την ίδια ώρα η τεχνική ηγεσία των γαλαζοκίτρινων τρέχει για να κλείσει τις άδειες θέσεις στο ρόστερ. Κοιτάζει μάλιστα προς τα ψηλά, αφού εμφανίζεται ως υποψήφιος και ο Αλεξάντερ Κατσανίκλιτς. Ο 30χρονος Σουηδός ακραίος επιθετικός την τελευταία διετία ήταν στη Χάιντουκ Σπλιτ με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 24 συμμετοχές και δύο γκολ. Στην περσινή σεζόν, όμως, είχε μόνο δύο συμμετοχές ως βασικός και 319 αγωνιστικά λεπτά. Έχει αξιοπρόσεκτο βιογραφικό με θητεία σε Πρέμιερ Λιγκ (47 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ) και Λιγκ1 Γαλλίας (26 συμμετοχές, 3 ασίστ).

Με 22 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Σουηδίας, δίπλα από τον Ιμπραΐμοβιτς, έχει εμπειρίες. Στην Αγγλία πήγε μέσω της Λίβερπουλ η οποία στα 17 του χρόνια πλήρωσε 500 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Χέλσιμποργκ. Ο Κατσανίκλιτς δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, αλλά έμεινε μια πενταετία στη Φούλαμ (100 συμμετοχές, 7 τέρματα και 9 ασίστ). Αγωνίστηκε επίσης στις Γουότφορντ και Μπάρνλεϊ, το 2016 πήγε στη Ναντ (31 συμμετοχές), και στη Χάμαρμπι (54 συμμετοχές, 19 γκολ και 20 ασίστ), πριν… κατηφορίσει για την Κροατία. Ο Σουηδοσκοπιανός είναι ψηλά στη λίστα του Σίλας, ενώ και ο ίδιος δεν λέει όχι για να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα, φτάνει να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ