aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜιαν ανάσα από Καρτασιάν

Μιαν ανάσα από Καρτασιάν

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Αρτούν Καρτασιάν. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στην Αρμενία, οι μαυροπράσινοι κίνησαν εδώ και μέρες τις διαδικασίες για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού, φτάνοντας σε σημείο που επιτρέπει αισιοδοξία για την προσθήκη του στο ρόστερ.

Κρίθηκε από τα άτομα που έχουν την ευθύνη για θέματα προγραμματισμού ότι πληροί τα κριτήρια για να δώσει νέα πνοή στην άμυνα. Ο Καρτασιάν, πέραν από στόπερ, μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας.Τη λήξασα σεζόν στο πρώτο μισό στο Σεβάν και έπειτα στη Νόα, ομάδες της Α’ Κατηγορίας της χώρας του.

Στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, κατέγραψε συνολικά 27 συμμετοχές, έχοντας μια ασίστ. Μέτρησε 12 με την πρώην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου (Σεβάν) και 15 με τη Νόα. Στον Ολυμπιακό, υπενθυμίζουμε, απέκτησαν τον επιθετικό Χρυσοβαλάντη Καπαρτή και τον ακραίο οπισθοφύλακα Θωμά Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ