aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟύτε του… παπά δεν το λέει η Σίτι! (vid)

Ούτε του… παπά δεν το λέει η Σίτι! (vid)

Τα είχε όλα υπέρ της η Μάντσεστερ Σίτι και απέδρασε με πολύ σημαντική νίκη από το «Γκούντισον Παρκ», επικρατώντας 1-0 της Έβερτον και έτσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σκόρερ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που δείχνει να… χάνει λάδια εσχάτως, ήταν ο Φόντεν στο 82’, αλλά μεγάλο μερίδιο για αυτό το γκολ πρέπει να χρεωθεί στον κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων, Μάικλ Κιν, που από δικό του ολέθριο λάθος ο νεαρός μεσοεπιθετικές βγήκε… φάτσα με το τέρμα και δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει, καθώς η Έβερτον που έχει μπλέξει για τα καλά, κυνήγησε την ισοφάριση παρά την απογοήτευσή της και λίγα λεπτά αργότερα θα μπορούσε εύκολα να της δοθεί πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο Ρόδρι προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα, ξεκάθαρα χρησιμοποίησε το χέρι του, αλλά ο ρέφερι Τίρνεϊ και ο VAR θεώρησαν ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Σίτι πήγε τη διαφορά από τη Λίβερπουλ στους έξι πόντους, αλλά οι «κόκκινοι» που ετοιμάζονται για τον αυριανό τελικό κόντρα στην Τσέλσι, έχουν ματς λιγότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ