aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Καταγγελία μέσω δικηγόρου χειραγώγησης αγώνα από άτομα του VAR»

Τορναρίτης: «Καταγγελία μέσω δικηγόρου χειραγώγησης αγώνα από άτομα του VAR»

Σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για χειραγώγηση αγώνα από άτομα του VAR θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Χριστόφορο Τορναρίτη. Σε ανάρτησή του ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπράσινων σημειώνει πως περιμένουν τη θέση των δικηγόρων τους για το κατά πόσο θα γίνει καταγγελία στην αστυνομία.

Η ανάρτηση του Τορναρίτη

«Έχουμε δώσει οδηγίες στον δικηγόρο μας να προχωρήσει σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για χειραγώγηση αγώνα από τα άτομα μέσα στο VAR και ζητούμε να γίνει αναπαράσταση από ειδικούς, πώς και με ποιους τρόπους τοποθετούν τις γραμμές.

Η όλη ιστορία δεν διαφέρει και πολύ από την πλαστογραφία που είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα. Περιμένουμε και απόψεις από τους δικηγόρους μας αν μπορούμε να κάνουμε και καταγγελία στην αστυνομία για τον ίδιο λόγο.

Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι γραμμές στην πρώτη περίπτωση το πόδι του ποδοσφαιριστή μας από 43 νούμερο έγινε 61, στη δε δεύτερη που είναι καθαρά οφσάιντ το γόνατο δεν ξέρουμε αν καν βάλανε γραμμές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ