aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της

Πάφος FC: Θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει η Πάφος FC στο σημερινό ματς με αντίπαλο τη Δόξα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00, Cablenet1), για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα έβγαλε μια δύσκολη τετράδα αγώνων κόντρα σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια και πλέον σ’ ένα παιχνίδι που θεωρητικά έχει προβάδισμα θέλει να επανέλθει στις νίκες.

Στον παράγοντα έδρα οι Παφίτες στηρίζουν πολλά στη φετινή τους προσπάθεια για διάκριση, αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί το ισχυρό τους «όπλο». Η αίσθηση ότι η Πάφος FC μπορούσε να «αποδράσει» με το «διπλό» από το ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια μόνο ικανοποίηση και αισιοδοξία γεμίζει τον Ντάρκο Μίλανιτς και τους φίλους της ομάδας. Γνωρίζουν όμως ότι απέναντι στη σκληροτράχηλη Δόξα θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα είναι τελικά διαθέσιμος ο Πάντσεον, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Ο Αΐλτον προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στη διάθεση του Σλοβένου τεχνικού. Αντίθετα παραμένει εκτός ο Λέιτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ