aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ / Έουλερ: Μεγάλη εμφάνιση, ανησυχία και καθησυχασμός

ΑΕΛ / Έουλερ: Μεγάλη εμφάνιση, ανησυχία και καθησυχασμός

Ο Έουλερ Σίλβα ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, στα 61 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αγωνίστηκε ψες σε ρόλο εξτρέμ και ήταν πρωταγωνιστής στις πλείστες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γαλαζοκίτρινοι στο (καλό τους) πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, έδωσε ασίστ με εκτέλεση φάουλ στον Σάντος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 45’+1.

  • Οι φάσεις με πρωταγωνιστή τον Έουλερ:
    4′ Μακρινό σουτ του Έουλερ, δίχως τύχη.
    8′ Ο Έουλερ εκτέλεσε φάουλ, ο Τεϊσέιρα έκανε την κεφαλιά ανενόχλητος, ωστόσο ήταν πολύ άστοχη.
    12′ Ομαδική προσπάθεια της ΑΕΛ, με τον Πελέ να στρώνει στον Έουλερ, ο οποίος σούταρε και έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.
    27′ Σέντρα του Σάντος, προβολή του Τσέποβιτς, σε κόρνερ ο Μολ.
    38′ Ο Έουλερ σέντραρε, ο Τσέποβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μολ δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει.
    45’+1 ΓΚΟΛ 0-1! Ο Σάντος ανοίγει το σκορ. Ο Έουλερ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο συμπατριώτης του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Δυστυχώς για την ΑΕΛ, όμως, τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 61’. Απουσία που ίσως και να επηρέασε την ομάδα της Λεμεσού, που υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο και ισοφαρίστηκε στη συνέχεια (Σάλι 85’).

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δήλωσε μετά το παιχνίδι πως δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ο Βραζιλιάνος και ότι τον έβγαλε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς πέρσι ταλαιπωρήθηκε από συχνούς τραυματισμούς. Οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας πάντως έχουν κάθε λόγο να εύχονται την σύντομη επιστροφή του στη δράση και να μην τον χτυπήσουν προβλήματα όπως στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, θα φανεί εάν θα τεθεί στη διάθεση του Βόσνιου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ