aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Τέλος ο Γιανέφσκι μετά τον τελικό, έκλεισε σε άλλη ομάδα»

«Τέλος ο Γιανέφσκι μετά τον τελικό, έκλεισε σε άλλη ομάδα»

Για αποχώρηση του Τσέντομιρ Γιανέφσκι από τον Ολυμπιακό μετά τον τελικό κόντρα στην Ανόρθωση, κάνει λόγο η ιστοσελίδα global.fourfourtwo.com. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Βέλγος προπονητής της Εθνικής Νοτίου Αφρικής Χιούγκο Μπρους, ο Σκοπιανός τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει ως βοηθός προπονητή του.

Το δημοσίευμα:

Ο Μπρους έκλεισε τον Γιανέφσκι ως βοηθό προπονητή στην Εθνική Νοτίου Αφρικής!

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Νοτίου Αφρικής επιβεβαίωσε πως ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και της Ισμαϊλι Τσέντομιρ Γιανέφσκι, θα είναι ο βοηθός του μόλις αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Μπαφάνα Μπαφάνα».

Ο Μπρους υπόγραψε πενταετές συμβόλαιο μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πρώτη αποστολή του 59χρονου θα είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022, ξεκινώντας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε όμιλο απένατι σε Γκάνα, Ζιμπάμπουε και Αιθιοπία.

Ο Βέλγος τεχνικός προσέλαβε τον Γιανέφσκι ως βοηθό του, ο οποίος όμως αυτή τη στιγμή εργάζεται ως προπονητής στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Μόλις ο Σκοπιανός τεχνικός τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Λευκωσίας, το Σάββατο στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση θα ταξιδέψει στη Νότιο Αφρική.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μπρους, ο Σκοπιανός θα είναι στο τεχνικό τιμ του.

«Ο βοηθός μου θα είναι ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, είναι ακόμα στην Κύπρο. Θα είναι εδώ όμως την επόμενη εβδομάδα, όταν τελείωσει με τον τελικό κυπέλλου», όπως ανακοίνωσε ο Βέλγος τεχνικός σε συνέντευξη τύπου.

«Είναι Σκοπιανός αλλά έμεινε στο Βέλγιο για πολλά χρόνια, έπαιξε στο Βέλγιο, στη Μπριζ. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ολλανδικά, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη γλώσσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ