aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης-Σαχάρ: Όχι την πρώτη, ούτε τη δεύτερη. Την ένατη!

Πουρσαϊτίδης-Σαχάρ: Όχι την πρώτη, ούτε τη δεύτερη. Την ένατη!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 4 Απριλίου, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης χρησιμοποίησε τον Μπεν Σαχάρ σε δέκα παιχνίδια, εκ των οποίων στα εννιά αλλαγή. Βασικός σε αυτό το διάστημα ήταν μόνο στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 28η αγωνιστική, απέναντι στην Πάφος FC (1-1).

Από τις εννιά φορές που μπήκε αλλαγή ο Ισραηλινός σέντερ φορ, δικαίωσε τον Ελλαδίτη προπονητή μόνο στην ένατη! Στον αγώνα της Κυριακής (4/4) με τη Νέα Σαλαμίνα μπήκε στο 87’ και σκόραρε στο 90’+4, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για τους γαλαζοκίτρινους.

Αν και η συνεργασία των δύο άρχισε ιδανικά, καθώς στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο Σαχάρ μπήκε αλλαγή στο 60’ και σκόραρε δύο φορές στο 3-0 εις βάρος του Ερμή.

Πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ και στο 3-2 κόντρα στον Πάφος FC, μία εβδομάδα αργότερα, φάνηκε ότι η έλευση του Ελλαδίτη ήταν ικανή να αλλάξει την εικόνα του Ισραηλινού σέντερ φορ. Διότι προηγουμένως είχε δει δίχτυα μόλις μία φορά στην πρεμιέρα με την Καρμιώτισσα (2-2). Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον ποδοσφαιριστή από τη γειτονική χώρα να περνά, σύντομα και δικαίως, στη σκιά του χειμερινού αποκτήματος, Τζο Γκάρνερ (μετρά οκτώ τέρματα σε 12 συμμετοχές).

Όσο για τη συνέχεια; Κανείς δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο αν το καθοριστικό γκολ του Σαχάρ στο «Αμμόχωστος» θα τον βοηθήσει να ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Διότι η αλήθεια είναι πως η κουβέντα έχει κουράσει από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο, ο Πουρσαϊτίδης και οι συνεργάτες του έχουν κάθε λόγο να το εύχονται, καθώς κανείς δεν λέει «όχι» αν αναδειχτεί ακόμη ένας αξιόπιστος σκόρερ στον δρόμο για την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ