aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤορναρίτης: Ζητά παύση του Κυριάκου Χριστοδούλου από τον Υπουργό Άμυνας!

Τορναρίτης: Ζητά παύση του Κυριάκου Χριστοδούλου από τον Υπουργό Άμυνας!

Νέα ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αυτή τη φορά ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ζητά από τον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη, να παρέμβει ζητώντας την παύση του Κυριάκου Χριστοδούλου από τη διαιτησία.

Ο εν λόγω διαιτητής είναι μόνιμος αξιωματικός και την περασμένη Κυριακή ήταν στο VAR για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αναλυτικά η ανάρτηση του Τορναρίτη:

«Παρακαλώ δημοσίως τον Υπουργό Άμυνας κύριο Χαράλαμπο Πετρίδη να δει με τα μάτια του και να κρίνει την συμπεριφορά αυτού του κύριου που καθότανε στο VAR, ο οποίος είναι μόνιμος αξιωματικός του οποίου η πατρίδα εμπιστεύεται πολλά …

Μπορεί η ΚΟΠ να μη βλέπει δυσφήμιση του κυπριακού ποδοσφαίρου, δεν γνωρίζω, αναμένω να δω, αλλά το Υπουργείο άμυνας πρέπει να ζητήσει την παύση του από διαιτητής ώστε να προστατεύσει το κύρος και τη φήμη των Ενόπλων Δυνάμεων. Ευχαριστώ για την κατανόηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ