aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Νάπολι... ξενέρωσε την Ρόμα στο 90' (vid)

Η Νάπολι… ξενέρωσε την Ρόμα στο 90′ (vid)

Μια ανάσα από την τρίτη σερί νίκη της στην έδρα της Νάπολι και το άλμα στη βαθμολογία της Serie A έφτασε η Ρόμα, όμως η ομάδα του Αντσελότι ισοφάρισε στο 90′ και δεν επέτρεψε στους Giallorossi να μπουν δυνατά για το Champions League. Αποχώρησε τραυματίας στο 75′ ο Κώστας Μανωλάς. Ελ Σαραουί, Μέρτενς τα γκολ στο derby del Sole.

Σε ένα ματς το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση εξαιτίας προβλήματος στο VAR, ο Μανωλάς έκανε καθοριστικό μπλοκ και επέτρεψε στην Ρόμα να ανοίξει το σκορ. Στο 14′ ο Ουντέρ γύρισε από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Τζέκο και ο Ελ Σαραουί πλάσαρε δοκάρι-και-μέσα τον Οσπίνα (0-1).

Η Ρόμα δεχόταν πίεση, ο Μίλικ είχε καλή στιγμή, ο Μανωλάς έδινε μάχη, όμως ηοι φιλοξενούμενοι στο 35′ λίγο έλειψε να κάνουν το 0-2, όμως ο Αλμπιόλ έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Tζέκο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 43′ και τον Ντε Ρόσι με τραυματισμό για να μπει ο Κριστάντε.

Οπως και το πρώτο μέρος, έτσι και το δεύτερο ήταν μονότερμα για την Νάπολι. Οι επιθέσεις δεν σταματούσαν για την ομάδα του Αντσελότι, που όμως δεν μπορούσε να σπάσει την άμυνα της Ρόμα, η οποία κρατούσε σε μετρημένες περιπτώσεις την μπάλα. Η πίεση και η προσπάθεια της Νάπολι δεν σταμάτησαν ποτέ και οι Vesuviani δικαιώθηκαν στο 90′ όταν ύστερα από πολύ δύσκολη σέντρα του Ινσίνιε ο Καγιεχόν είχε την τύχη το τσαφ του να γίνει ασίστ και ο Μέρτες από κοντά τίναξε τα δίχτυα του Ολσεν για το τελικό 1-1.

 

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Χισάι (70′ Μαλκί), Αλαν, Χάμσικ (75′ Ζιενλίνσκι), Φαμπιάν Ρουίθ, Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ (56′ Μέρτενς).

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Ζουάν Ζεσούς, Μανωλάς (75′ Φάσιο), Σαντόν, Ντε Ρόσι (43′ Κριστάντε), Ν’ Ζονζί, Πελεγκρίνι, Ουντέρ (65′ Φλορέντσι), Ελ Σαραουί, Τζέκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ