aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκάλυψε νέο ενδιαφέρον ο πατέρας του Σάλαϊ

Αποκάλυψε νέο ενδιαφέρον ο πατέρας του Σάλαϊ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ 

Δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης της Ουγγαρίας έκανε ο πατέρας του Ρόλαντ Σάλαϊ. Ο Τιμπόρ Σάλαϊ δήλωσε κολακευμένος για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων να αποκτήσουν τον Ούγγρο διεθνή, αποκαλύπτοντας ότι πέραν της Φούλαμ, της Παλέρμο, και της Φράιμπουργκ η οποία φημολογείται ότι κατέθεσε πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ (κάτι που διέψευσε ο ΑΠΟΕΛ δια στόματος Νεκτάριου Πετεβίνου) ενδιαφέρον προκύπτει και από την Κλαμπ Μπριζ.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Φούλαμ και την προσφορά της Φράιμπουργκ, καθώς και ότι η Κλαμπ Μπριζ θέλει τον γιο μου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να επιστρέψει και στην Παλέρμο, ενώ τον παρακολουθούν και άλλες ομάδες της Serie A’. Nιώθω πολύ καλά, είμαι πολύ περήφανος για τον Ρόλαντ», δήλωσε ο πατέρας του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ τις επόμενες ώρες εντείνει τις επαφές για Μανιέρο»

«Ο Ρόλαντ προκάλεσε όλο αυτό το ενδιαφέρον. Με τον ΑΠΟΕΛ παίζει πολύ καλά. Σκοράρει, δίνει ασίστ, αγωνίζεται μπροστά σε χιλιάδες θεατές, οι οποίοι τον θαυμάζουν. Ήμουν εκεί (σ.σ. στη Λευκωσία) στον αγώνα με την Σούντουβα και αρκετοί μου έλεγαν να μην αφήσω τον γιο μου να φύγει. Στον αγώνα με την Φλόρα Ταλίν ο Ρόλαντ έκανε πολύ καλή εμφάνιση, σκόραρε και αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον της Φούλαμ. Μίλησα με το παιδί μου , νιώθει πολύ καλά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά η Φούλαμ και η Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του», συνέχισε ο Τιμπόρ Σάλαϊ.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να βάλει «τοίχο» Αρούς μπροστά στον ΑΠΟΕΛ

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας nemzetisport.hu στην πρόταξη του αναφέρει ότι χάλασαν τα σχέδια της Φούλαμ, η οποία προγραμμάτισε ταξίδι στο Ταλίν για να δει από κοντά τον Σάλαϊ την Πέμπτη, εντούτοις αυτό ακυρώθηκε αφού ο ποδοσφαιριστής δεν ταξίδεψε με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ εξαιτίας τραυματισμού.

«Και φυσικά, το ερώτημα είναι αν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης θέλει να δει χρήμα για τον Σάλαϊ ή αν βλέπει μακροπρόθεσμα τη διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ»,  καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ