aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ τις επόμενες ώρες εντείνει τις επαφές για Μανιέρο»

«Ο ΑΠΟΕΛ τις επόμενες ώρες εντείνει τις επαφές για Μανιέρο»

Την «πόρτα» του Ιταλού επιθετικού Ρικάρντο Μανιέρο κτύπησε ο ΑΠΟΕΛ, όπως γράφουν από το βράδυ της Τρίτης (31/7) ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Sky Sports» και αναδημοσιεύεται από αρκετές ιστοσελίδες.

Αναφορά στο «φλερτ» ΑΠΟΕΛ-Μανιέρο κάνει και η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», σημειώνοντας πως τις επόμενες ώρες ο ΑΠΟΕΛ ενδέχεται να εντείνει τις επαφές για να πάρει τον 30χρονο επιθετικό στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ, 23 χρόνια αχ και βαχ!

O Μανιέρο αγωνίστηκε πέρσι στη Νοβάρα καταγράφοντας 31 συμμετοχές (14 ως βασικός) και τέσσερα γκολ, ενώ τη 2015-17 ήταν στη Μπάρι, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε 19 γκολ σε 70 αγώνες.

Άρχισε την πορεία του από τις ακαδημίες της Γιουβέντους και σε όλη του την καριέρα αγωνίστηκε σε ομάδες της Serie B, μεταξύ των οποίων η Πεσκάρα, η Τερνάνα και η Κατάνια.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς (αποτελέσματα έρευνας)

Πάντως, προτού αναχωρήσει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για την Εσθονία ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ανέφερε ότι επί της παρούσης δεν υπάρχει ανοικτό μέτωπο στο κεφάλαιο επιθετικός.

Δείτε σε δράση τον Ιταλό επιθετικό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ