aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτα Ιρλανδία και στο βάθος Στουρμ

Πρώτα Ιρλανδία και στο βάθος Στουρμ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο μυαλό της ΑΕΚ είναι οι διπλές αναμετρήσεις με την Ντάνταλκ. Ταυτόχρονα όμως κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη χθεσινή κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η ομάδα της Λάρνακας γνωρίζει από τώρα το ζευγάρι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο των Ιρλανδών.

Η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον ηττημένο του ζευγαριού Άγιαξ-Στουρμ Γκρατς. Αν πάμε με τη λογική το πιο πιθανό είναι να ταξιδέψει στην Αυστρία για να αντιμετωπίσει τη Στουρμ Γκρατς. Ομάδα που πέρσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του αυστριακού πρωταθλήματος και που έχει αποκτήσει πρόσφατα τον Ελλαδίτη αμυντικό Τάσο Αυλωνίτη. Διαθέτει κυρίως Αυστριακούς ποδοσφαιριστές και έχει «καυτή» έδρα. Προπονητής της είναι ο Γερμανός Χέικο Βόγκελ και θέλει να πάει όσο γίνεται πιο μακριά στην Ευρώπη.

Αν η Στουρμ Γκρατς, τώρα, κάνει την έκπληξη και αποκλείσει τον Άγιαξ, τότε η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον ιστορικό Αίαντα, όπου προπονητής είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Άγιαξ την περσινή σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τη δυναμική του. Ένας τεράστιος σύλλογος, ο οποίος στελεχώνεται με μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως οι Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Χούντελαρ και άλλοι. Στο ρόστερ υπάρχει και ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας Κώστας Λάμπρου.

Μία πρώτη ανάγνωση λέει ότι οι Αυστριακοί της Στουρμ Γκρατς δεν αποτελούν φόβητρο για την ΑΕΚ, ενώ ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει η ομάδα της Λάρνακας. Τη δεδομένη στιγμή το μόνο που απασχολεί την ΑΕΚ είναι να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντάνταλκ. Μία ομάδα που αγωνιστικά είναι έτοιμη. Στόχος είναι στον αγώνα της Πέμπτης να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, έτσι ώστε να επιστρέψει στην Κύπρο με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για να πάρει την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ