aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Τρέχει» το διοικητικό, «τρέχει» και ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: «Τρέχει» το διοικητικό, «τρέχει» και ο Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΛ άρχισαν να «τρέχουν» τις τελευταίες μέρες, την ώρα που από τη δική του πλευρά ο Ντούσαν Κέρκεζ ετοιμάζει τις κινήσεις που θα καταστήσουν την ομάδα του πιο δυνατή. Θα γίνει κίνηση για απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ ο μεγάλος στόχος είναι η προσθήκη σέντερ φορ.

Υπάρχουν αμφιβολίες ως προς την παραμονή των Γκαμπιονέτα και Τεξέιρα, ενώ παρακολουθείται η πορεία του Ντόσα Ζούνιορ. Ποντάρουν πολύ στον τελευταίο και αν είναι καλά με την έναρξη της προετοιμασίας, θα αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα της Λεμεσού στη νέα περίοδο.

Χρειάζονται λίγες αλλά ουσιαστικές κινήσεις και αν πετύχει σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές του, θα είναι σε θέση ο Κέρκεζ να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα δυνατό σύνολο με τον κόσμο να επιστρέφει στο γήπεδο. Η απόφαση για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ είναι ένα στοίχημα για τον Βόσνιο, που δείχνει να έχει διάθεση και ζήλο να πετύχει στην αποστολή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ