aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑποφασισμένοι οι Αχνιώτες για βαθμολογικό όφελος

Αποφασισμένοι οι Αχνιώτες για βαθμολογικό όφελος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να βάλει δύσκολα στην Ανόρθωση και να παλέψει στα ίσα για βαθμολογικό κέρδος θα προσπαθήσει σήμερα ο Εθνικός Άχνας απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Κλάφουριτς αν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι το αουτσάιντερ, εντούτοις είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν κάτι από το ματς.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο Εθνικός έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα του τον Απόλλωνα και να πάρει ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που δείχνει πόσο μαχητική ομάδα είναι. Εκτός αποστολής θα μείνουν, όπως όλα δείχνουν, οι Γκλομπάρτ και Μαρκόφσκι, οι οποίοι είχαν προβλήματα από το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Έτσι, ο Κροάτης τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα χωρίς αυτούς τους δυο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπογκατίνοφ, δεξί μπακ ο Κυπριανού που έχει μικρό προβάδισμα αντί του Φοινίρη, αριστερό μπακ ο Πρόγιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Κορέα και Ντεϊβίσον. Ο Κορέα θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία ανήκει μιας και είναι δανεικός από την Ανόρθωση στον Εθνικό. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Λαμπάν ως αμυντικός μέσος με τους Μιγκελίτο και Χαραλάμπους λίγο πιο μπροστά του. Στο δεξί φτερό της επίθεσης θα κινείται ο Ουκρανός Μαρκόφσκι, στο αριστερό ο Κονέ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κοστόφσκι. Υπάρχει και το σενάριο να παίξει ο Κουντόμπιακ στη θέση του Λαμπάν αλλά φαντάζει πιο δύσκολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ