aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔιάρκεια και καλύτερος ρυθμός

Διάρκεια και καλύτερος ρυθμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη σημερινή προπόνησή του θα αποφασίσει ο Νικόλας Μαρτίδης για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο αυριανό ματς του Άρη με την Αλκή. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της για να μπορέσει να κτυπήσει την αντίπαλό του.

Οι πράσινοι θέλουν να βρουν καλύτερο ρυθμό για να αξιοποιήσουν τη δυναμική που βγάζουν στα παιχνίδια τους. Με απλά λόγια να είναι πιο διεκδικητικοί οι ποδοσφαιριστές. Στη διάθεση του Κύπριου προπονητή βρίσκονται οι Πάγκαλος και Αλέξε. Αντιθέτως, εκτός πλάνου βρίσκεται ο τιμωρημένος Ενγκολό, τη θέση του οποίου θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Αουρέλιο, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι Κύπρου και Γιούσεφ.

Ο αυριανός αγώνας προσεγγίζεται με αρκετή σοβαρότητα για να καταφέρουν να πάρουν αυτό που θέλουν οι πράσινοι. Ο Άρης θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι τώρα μετράει μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στα δύο παιχνίδια που έχασε (με ΑΕΛ και Ανόρθωση), άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά δεν είχε βαθμολογικό όφελος. Ο στόχος στη συνέχεια είναι να μη μένει μόνο στις καλές εντυπώσεις, αλλά να μαζεύει και βαθμούς. Όσο πιο νωρίς το κάνει αυτό τόσο το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ