aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα ανοικτά για τον φορ κορυφής

Όλα ανοικτά για τον φορ κορυφής

Κάποια παιχνίδια, όπως αυτό που πέρασε με τον Ολυμπιακό, θα είναι μονής κατεύθυνσης για τον Απόλλωνα. Για να μην ξαναπέσει θύμα παγίδας θα χρειαστεί να μπαίνει σοβαρά από την αρχή και να καθαρίζει τα παιχνίδια του ώστε να μην αποδειχθούν οι μικρομεσαίοι αντίπαλοι του, κακοί δαίμονες όπως πέρσι. Παράλληλα όμως δεν παραβλέπει κανείς πως θα χρειαστεί να ανεβάσουν στροφές οι παίκτες που καλύπτουν τις μεσοαμυντικές ανάγκες της ομάδας.

Επιθετικά ο Απόλλων έχει γεμίσει, όμως θα χρειαστεί στη συνέχεια να αποδειχθεί πως οι αποχωρήσεις των Βινίσιους και Κυριάκου δεν έχουν αφήσει πληγές. Ήταν δύο παίκτες-κλειδιά για την τακτική της ομάδας και ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να βρει τις λύσεις. Το κέντρο της άμυνας και γενικά ο ανασταλτικός μηχανισμός, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Απόλλωνα.

Το πείραμα με τον Μαρτίνες και τον Ντα Σίλβα στην ίδια ενδεκάδα, δεν έπιασε. Άλλωστε γι’ αυτό έγιναν και οι αλλαγές στην επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα χωρέσουν μαζί ο Αργεντινός και ο Βραζιλιάνος σε άλλα παιχνίδια. Οι καλοί χωράνε παντού και γι’ αυτό αποκτήθηκαν.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, υπάρχει μια αγωνία για την κατάσταση του Μαγκλίτσα, καθώς ο Κροάτης επιθετικός νιώθει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από την περασμένη εβδομάδα και τον κράτησε εκτός του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αν δεν είναι εντελώς καλά, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του και στη θέση του φορ θα αγωνιστεί ο Σκέμπρι που ξέρει καλά τη θέση. Μπορεί όμως να δούμε και τον Ζελάγια. Αντίθετα, σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Φώτης Παπουλής δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ ο Αγγελή ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, όμως είναι πίσω ακόμη και δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια του Σεπτέμβρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ