aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ παλιά... φρουρά να δέσει με τη νέα

Η παλιά… φρουρά να δέσει με τη νέα

Το ρόστερ του Άρη έχει σε μεγάλο βαθμό γεμίσει και μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για τη Σλοβενία (14 Ιουλίου) αναμένεται πως δεν θα υπάρχει εκκρεμότητα, για να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να δουλέψει με όλους τους παίκτες. Η παλιά… φρουρά με τους Μαραγκουδάκη, Θεοφίλου, Σκούρτη, Γιούσεφ, τους μικρούς Παχίπη, Παναγή, Ευσταθίου, Φράγκου θα είναι στις επάλξεις και στη νέα σεζόν.

Μένει μόνο να δούμε πώς θα ανταποκριθούν οι νεοφερμένοι, με τους πιο πολλούς (Μιούλερ, Λεονάρντο, Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Νικολίτσα, Πόλιανετς, Μαμμίδης) να είναι έμπειροι και δοκιμασμένοι, οπόταν οι πιθανότητες αποτυχίας είναι μειωμένες. Σήμερα -το αργότερο μέχρι αύριο- αναμένεται στην Κύπρο και ο Ροζέριο Μάρτινς.

Παράλληλα, από αύριο την επίβλεψη των προπονήσεων θα έχει ο Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο του σεμιναρίου προπονητικής στη Ρόδο. Ο τεχνικός του Άρη πιάνει δουλειά με στόχο να ετοιμάσει μιαν ομάδα, η οποία έχει ως στόχο της στη νέα σεζόν να παραμείνει έξω από το γκρουπ του υποβιβασμού και γιατί όχι να θέσει και πιο ψηλά τον πήχη.

Στον Άρη περιμένουν και την αυριανή κλήρωση του πρωταθλήματος, ελπίζοντας πως θα κάνουν αρχή με ένα βατό πρόγραμμα, το οποίο θα τους δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση την προσπάθειά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ