aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε επιθετική τακτική τη νέα σεζόν

Με επιθετική τακτική τη νέα σεζόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ξεκαθάρισε πως θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Σε κάποιο βαθμό αυτό είδαμε από τους γαλαζοκίτρινους με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο τους. Η λεμεσιανή ομάδα αναμένεται ότι και στη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με επιθετική τακτική, κυρίως από τα «φτερά».

Συμπέρασμα που εξάγεται τόσο από την παραμονή των Σάσι, Μέσκα και Ηλία όσο και από τις προσθήκες των Μπενίτεθ, Κουκούλα και Αβραάμ, με κάποιους από αυτούς να μπορούν να δώσουν λύσεις και στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου θα βρίσκονται οι Αρουαμπαρένα και Μαύρου.

Ωστόσο, ανάλογη σημασία θα δοθεί και στη μεσαία γραμμή της ΑΕΛ από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, εκεί όπου αγωνίζονται οι Σοάρες, Νικολάου, Φιντέλις. Ο Σάβαν είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός παίκτης που έχει τα προσόντα να αναλάβει επιτελικό ρόλο (εκτός και αν ανακοινωθεί ο Ροντρίγκεζ), ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον νεαρό Γερολέμου, ο οποίος φαίνεται πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ