aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣυλλήψεις Απολλωνιστών για κάνναβη

Συλλήψεις Απολλωνιστών για κάνναβη

Πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μέλη της ΜΜΑΔ, ανέκοψαν για έλεγχο έξω από τη βόρεια είσοδο των οπαδών του Απόλλωνα, 29χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μία πέτρα και δύο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη.

Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Επίσης, σε έρευνες που έγιναν στα λεωφορεία που μετέφεραν τους φιλάθλους της ομάδας του Απόλλωνα, εντοπίστηκαν τέσσερις φωτοβολίδες και μισό γραμμάριο κάνναβης. Η ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Επίσης, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 37χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ