aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Μπεργκ… εκτέλεσε τον Μιλόγεβιτς!

«Καυτός» Μπεργκ τον οδηγεί! Ο Σουηδός φορ έδωσε ακόμη μία νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο (1-0), μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο και ανέβασε την ομάδα του στην 3η θέση.

Εκτέλεσε και τον Πανιώνιο ο Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο και χάρισε ακόμη ένα τρίποντο στον Παναθηναϊκό που έπιασε τον σημερινό του αντίπαλο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Έβαλε δύσκολα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στους «πράσινους» ο Πανιώνιος, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Λουντ (46′ Ρέις), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού (65′ Λέτο), Κλωναρίδης (75′ Π. Βλαχοδήμος), Μπεργκ.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (87′ Σαββίδης), Μπεν, Μασούντ, Γεσίλ (65′ Λάμπρου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ