aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή

Μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή

Με συνεχή αύξηση στην προσέλευση συμμετοχών και φέτος, διοργανώθηκε με επιτυχία από το σωματείο Δρό.Με.Α Racing και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου, στην όμορφη Κλήρου, ο ετήσιος αγώνας δρόμου ανωμάλου εδάφους.

O 8ος Quantum Κλήρου – Ατόβρυση Challenge, πέραν από το γεγονός ότι συνεισφέρει έμπρακτα στην ενίσχυση του δρομικού κινήματος στην Κύπρο δημιουργώντας ευκαιρίες κοινωνικής άθλησης για όλες τις ηλικίες, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων διατέθηκαν προς ενίσχυση του κοινωφελούς έργου της Europa Donna.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε από εθελοντές του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, δειγματοληψία για εγγραφή νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, με τη μέθοδο του σάλιου. Η εκδήλωση περιλάμβανε τα αγωνίσματα των 12χλμ ανωμάλου εδάφους, 4χλμ καθώς και παιδικό αγώνα δρόμου 400μ.

Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης και συγκεκριμένα στα 12χλμ ανωμάλου εδάφους πρώτευσαν οι εξής: στις γυναίκες οι Όλγα Κυπρή (1η θέση-ΓΣΟ), Μαρία Σωτηρίου (2η θέση-Δρό.Με.Α Racing) και Γιάννα Φυσέντζου (3η θέση Δρό.Με.Α Racing) και στους άνδρες διακρίθηκαν οι Χριστόφορος Πρωτοπαπάς (1η θέση-Δρό.Με.Α Racing), Χαράλαμπος Ιωάννου (2η θέση-Δρό.Με.Α Racing), και Alexander Berezhnoy (3η θέση).

Στον αγώνα των 4χλμ διακρίθηκαν στις γυναίκες οι Ελπίδα Χριστοδουλίδου (1η θέση-Δρό.Με.Α Racing), Λουίζα Τσιανάκα (2η θέση-Δρό.Με.Α Racing) και Μαρία Παναγιώτου (3η θέση-ΑΠΟΕΛ Δρομείς), ενώ στους άνδρες πρώτευσαν οι Yahya Muhammud (1η θέση-ΓΣΠ), Αριστοτέλης Irzensky (2η θέση-Κεραυνός) και Ανδρέας Θεμιστοκλέους (3η θέση-ΑΠΟΕΛ Δρομείς). Στον παιδικό αγώνα 400 μ πρώτευσαν στην κατηγορία μέχρι 6-9 ετών οι Ανδρέας Χριστοδούλου και Νάντια Κουδουνάρη και στην κατηγορία 10-12 ετών οι Χρύσης Μιχαήλ και Άνθια-Μαρία Γεωργίου, σε αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ