aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚούμας: «Συνεχίζεται η προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένεια του παιδικού ποδοσφαίρου»

Κούμας: «Συνεχίζεται η προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένεια του παιδικού ποδοσφαίρου»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία με την παραχώρηση μπαλών προς τα Σωματεία και τις Ιδιωτικές Ακαδημίες που συμμετέχουν στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ 2016 – 2017.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Grassroots κ. Γιώργος Κούμας καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των Ακαδημίων στη σημερινή εκδήλωση, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Καθιερώσαμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε μπάλες στις ομάδες μας και είναι μια καλή ευκαιρία να τα λέμε και από κοντά και με τη δική σας βοήθεια να γινόμαστε καλύτεροι.

Σήμερα έχουμε στα Πρωταθλήματα μας έξι χιλιάδες παιδάκια και με τη συνεχή προσπάθεια της αναβάθμισης ελπίζουμε ότι θα μεγαλώσει ο αριθμός των παιδιών που θα έρθουν κοντά στο ποδόσφαιρο. Η προσπάθεια για να φέρουμε ολόκληρο το παιδικό ποδόσφαιρο κάτω από την ΚΟΠ συνεχίζεται και με την υποστήριξη του χορηγού μας ευελπιστούμε να το πετύχουμε.

Χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζεται και αναγνωρίζουμε πως υπάρχουν και προβλήματα. Προσπαθούμε να τα επιλύσουμε και είμαστε σε καλό δρόμο για να επιλυθούν κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη Λάρνακα».

Φρέσκο γάλα και ποδόσφαιρο

«Τα παιδιά πίνουν φρέσκο γάλα και παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα. Η ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο κρατά τα παιδιά μακριά από διάφορες καταστάσεις. Με την πολύ καλή συνεργασία μας με την ΚΟΠ ελπίζουμε να μεγαλώσει περισσότερο η οικογένεια του παιδικού ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΠΟΑ κ. Νίκος Παπακυριακού.

Συνολικά φέτος διοργανώνονται από την ΚΟΠ 57 Πρωταθλήματα στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου και Πάφου με τη συμμετοχή 6000 παιδιών.

Στη σημερινή εκδήλωση, παραχωρήθηκαν συνολικά 2500 μπάλες ως δώρο από την ΚΟΠ σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους δεκάδες υπεύθυνοι των Ακαδημιών των ομάδων μας οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το επίπεδο των Πρωταθλημάτων Grassroots αλλά και για την στήριξη την οποία λαμβάνουν από την Ομοσπονδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ