aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τορναρίτης εμφανίστηκε για να στηρίξει τον Πετρίδη!

Ο Τορναρίτης εμφανίστηκε για να στηρίξει τον Πετρίδη!

Ο ισχυρός παράγοντας του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, τη στιγμή που οι οπαδοί των μαυροπρασίνων μοιάζουν με «ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί στα Social Media, μετά τη δεύτερη αποτυχία της ομάδας τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ακόμη δεν τοποθετήθηκε για το τραγικό ξεκίνημα.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής (23/9) ήταν εξαφανισμένος, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε. Για άλλο, ωστόσο, λόγο και όχι για να αναφερθεί στην ομάδα του.

Ποιο; Για να στηρίξει τον Πρόδρομο Πετρίδη, τον πρόεδρο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, αναρτώντας παράλληλα στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο τελευταίος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό οφείλω να δηλώσω πως: Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μειωθεί η αξία και οι θυσίες, οι νίκες τα πρωταθλήματα, οι χαρές και συγκινήσεις που πρόσφερε στο κάθε ΑΠΟΕΛίστα ο Πρόδρομος Πετρίδης!. “Για να κερδίσεις θα πρέπει να χάσεις…” ΝΟΜΟΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ