aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζονται δύο ανακοινώσεις

Ετοιμάζονται δύο ανακοινώσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πλησιάζουν δύο ακόμα ανακοινώσεις για τη Νέα Σαλαμίνα. Καταρχάς, με τον τερματοφύλακα Γιώργο Παπαδόπουλο υπάρχει προφορική συμφωνία και με την επιστροφή του από το εξωτερικό θα γίνει το πέσιμο των υπογραφών και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση. Πρόκειται για θέμα ημερών. Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του ανασταλτικού χαφ Σάσα Μαριάνοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μεταξύ του συλλόγου της Αμμοχώστου και του Σέρβου μέσου υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά, η οποία όμως μπορεί να γεφυρωθεί. Όπως μας ειπώθηκε, είναι κι αυτό θέμα που μπορεί να κλείσει εντός των προσεχών ημερών.

Διαβάστε επίσης: Οργισμένη ανάρτηση από τον Πουρσαϊτίδη

Η ενδεχόμενη απόκτηση του Μαριάνοβιτς, πάντως, δεν αποκλείει τον νέο δανεισμό του Άλιστερ Ρέινολντς από τον Απόλλωνα. Ο Σκωτσέζος μέσος προτίθεται, όμως, να δοκιμαστεί σε ομάδα της πατρίδας του. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσει τους συμπατριώτες του, η πόρτα της Νέας Σαλαμίνας θα είναι ανοικτή (εκτός, βεβαίως, αν καθυστερήσει το θέμα και προκύψει απόκτηση άλλου μέσου).

Από εκεί και πέρα, οι Σάββας Πουρσαϊτιδης και Μάκης Παπαϊωάννου προσπαθούν να προχωρήσουν και τα άλλα θέματα του σχεδιασμού. Για την ώρα αποκτήθηκαν οι Τιμόθεος Παύλου και Ζαχαρίας Θεοδώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ