aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚάνει πίσω για Μαργκάσα λόγω αργοπορίας, περιμένει η Νέα Σαλαμίνα

Κάνει πίσω για Μαργκάσα λόγω αργοπορίας, περιμένει η Νέα Σαλαμίνα

Πολλά… επεισόδια αναμένεται να έχει ακόμη το σήριαλ Ρενάτο Μαργκάσα στην Ομόνοια. Ανάμεσα στις δύο πλευρές προκύπτει μεγάλη διαφορά στις επαφές που έγιναν για λύση της συνεργασίας τους, η οποία θυμίζουμε ότι εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Ο πολιτογραφημένος Κύπριος μέσος είναι εκτός πλάνων του Άνχελ Γκόμεθ και μάλιστα οι πράσινοι δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Μαργκάσα προτάθηκε στην Ανόρθωση, η οποία δεν έμεινε αδιάφορη και έδειξε πρόθεση να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: H Oμόνοια των… Εθνών

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα γίνει σύντομα. Αν και δεν συμφέρει ούτε στην Ομόνοια ούτε στον Μαργκάσα να… στήσουν πόδι μέχρι τέλους, φαίνεται πως το όλο θέμα θα μακρηγορήσει και στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν.

Ενδιαφέρον για τον Μαργκάσα έδειξε και η Νέα Σαλαμίνα, η οποία περιμένει τις εξελίξεις, ενώ στο παρελθόν την πόρτα του τριφυλλιού για τον Πορτογάλο «κτύπησε» και η Πάφος FC.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Φεύγουν 7+1 παίκτες από το «Ηλίας Πούλλος» με δανεισμό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ