aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Λες και ζύγιζε χίλια κιλά»

Ιδιάκεθ: «Λες και ζύγιζε χίλια κιλά»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση στον τελικό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και σε τρεις εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το 2ο τρόπαιο στην ιστορία της ΑΕΚ. Για εμάς είναι ένα επίτευγμα αυτό». Με αυτά τα λόγια άρχισε τις δηλώσεις του ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ (2-1).

«Ξέραμε ότι υπήρχε πιθανότητα να προηγηθεί ο ΑΠΟΕΛ. Μέχρι να σκοράρουμε παίζαμε λες και τα πόδια μας ζύγιζαν χίλια κιλά. Για εμάς τώρα το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια για να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος», πρόσθεσε και κατέληξε: «Τέλος, ελπίζω το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλων να είναι γιορτή για το κυπριακό ποδόσφαιρο, εύχομαι ό,τι καλύτερο και στους δύο. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο που μας στήριξε, είμαστε περήφανοι που είμαστε ΑΕΚ, είμαστε διαφορετικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ